STRAIPSNIAI

2021-05-07. ALVYDAS VEBERIS . PISTOLETAS - VEIKSMINGAS VAISTAS!?
2021-05-07. ALVYDAS VEBERIS .   PISTOLETAS -  VEIKSMINGAS VAISTAS!?

Alvydas Veberis

 

                         PISTOLETAS -  VEIKSMINGAS VAISTAS!?  

 

 

Pasaulis padalintas į dvi dalis. Vieni tarnauja vienam ponui, kiti kitam. Kūrėjas atsiuntė į žemę savo Sūnų, kad žmonėse įsivyrautų Meilė, Ramybė, Taika, Laisvė, Gerumas, Gailestingumas... Bet jo priešininkas, šio pasaulio kunigaikštis,- velnias visą laiką daro sumaištį, meluoja ir žudo.

 

Jam pasipriešinti reikia daug sveikatos ir drąsos. Dievas, dienų pradžioje, buvo išleidęs įsakymą ,,akis už akį, dantis už dantį“. Tačiau blogis nebuvo sustabdytas.  Pasaulį, netgi izraelitus, kurie nepakluso Dievo įsakymams, teko sunaikinti. Tuomet Dievas paaukojo savo Sūnų Kristų, kad įsivyrautų Taika, Darna, Meilė... Kaip matome ir šią auką pasaulis pamiršo.

 

Lietuvoje dalis atskalūnų, apsimetę krikščionimis, vapa kaip musulmonai, kad reikia aukų ir kraujo.

 

Visa šalis mato, kaip ,,teisėsaugos maitvanagiai“ elgiasi su teisėja N.Venckiene, kuri negailėjo jėgų, paaukojo savo karjerą, Tėvynę, kad apgintų brolio mergaitę, vėliau savo bei sūnaus gyvybes. ,,Maitvanagiai“ ir jiems nuolankūs ,,žiniasklaidos skalikai“ dar iki šiol drįsta ją niekinti, žeminti, nors pamačius akylai slėptą video įrašą, kuris per klaidą, pakliuvo tiesiai į jos rankas, aiškiai matosi, kas yra nusikaltėliai, o kas auka. Tiesa padėta kaip  ant delno.

 

https://youtu.be/ff_pmbC3Oy8

 

Vilnietis Vladas Kuktys, patekęs įteisinio nihilizmo pinkles, priėmė savo sprendimą. Paėmęs du pistoletus, nuėjo į banką ir  sukčiams, kurie nusavino jo indėlį, pareiškė - arba pinigai ant stalo, arba daugiau dienos šviesos nematysite. Banko valdytojui buvo pilnos kelnės ir pinigus  grąžino tuoj pat

 

Kai Garliavos pedofilijos byloje – žudikėje buvo nužudytas J.Furmonavičius bei V.Naruševičienė tiek aš, tiek LR prokuroras A.Paulauskas, prof.V.Landsbergis ir daugelis kitų suabejojome, kaip pasielgtume patys, jei pedofilai tvirkintų mūsų dukras, o niekšai paprašytų milijoninės sumos, aiškindami,  kad tai šmeižtas (tą padarė A.Ūsas). Aš tuomet pirmas parašiau atvirą laišką visuomenei ir LR Prezidentei.

 

Bandydamas eiti teisiniu keliu, D.Kedys parašė virš 100 skundų, pareiškimų, išdalijo žiniasklaidos atstovams video įrašus, tačiau viskas, kaip žirniais į sieną. Nebuvo adekvačios reakcijos. Priešingai, prokuratūros, policijos  išlaikytiniai, pasityčiojo iš tėvo, kuris norėjo apginti mergaitės garbę.

 

Iš dalies, galima pateisinti drastiškus V.Kukčio veiksmus. Dabar jis stebi N.Venckienės teismo posėdžius ir mato tokias pat "lietuviško teisingumo" patyčias, kurias teko pergyventi jam pačiam. Jei Drąsius Kedys šiandien būtų gyvas ir matytų, kaip ,,maitvanagiai“ elgiasi su jo pradanginta dukra, seserimi Neringa, tėvais, visuomene, manau ranka jam nesudrebėtų ir pasielgtų, kaip pasielgė V.Kuktys.

 

Tiek Panevėžio teisėjai, tiek Seimo nariai, visokios Šimonytės ir ...ytės, būkite atsargios! Kažkam kantrybė baigsis su jūsų patyčiomis,- leisime, neleisime… Pamiršote, kad esate viso labo tarnai, ,,ėdantys” darbo žmonių duoną? Gali nepadėti nei apsaugos, nei  neperšaunamos liemenės! Peržengtos visos raudonos linijos. Apie tai šiame video pasakoja V.Kaktys: 

https://www.youtube.com/watch?v=BsX-Wl15BsY