STRAIPSNIAI

2021-02-10. VAKCINACIJA IZRAELYJE - KITU KAMPU
2021-02-10. VAKCINACIJA IZRAELYJE - KITU KAMPU

Vladimiras Troščenka

 

 

Izraelis, Vakcinacija ir mano šeimoje jau esantis tarptautinis skiepų pasas.

 

   Globalistų kontroliuojama Lietuvos žiniasklaida skelbia, kad "ŽYDAI aktyviai skiepijasi, net per ŠABĄ". "Izraelis aktyviausiai ir geriausiai pasaulyje skiepijanti šalis", "Jau paskiepyta 30 proc. Izraelio bandos/populiacijos". 

 

   Į ką nukreipti šie pranešimai? Be abejo į vidutinį "modernų", "labai išsilavinusį" ir "nuolat besitobulinatį" pasaulio ir Lietuvos bedievį termitą. Tai natūrali ir kruopščiai apskaičiuota psichologinė ataka į nuolat besimokančių žmonių sąmonę. Juos tai veikia kaip drugelius, skrendančius link degančios žvakės. 

 

  Normalių žmonių tai neveikia, nes pačiuose pranešimuose jog "ŽYDAI NEPAISO ŠABO, kad gauti vakciną", jau yra atsakymas kas ten vakcinuojasi. Tikras žydas ŠVENTAI laikosi šabo, nes tai senosios sandoros ženklas. Todėl ten tikrai masiškai skiepijami ne žydai.

 

Apie tai liudija ir neseniai Jeruzelės televizijos KAN 11 pranešimas, kad Jeruzalės merija yra susirūpinusi nepakankamu vakcinacijos tempu Jeruzalės arabų kvartale. Jeruzalės meras Mojšė Leonas pasakė: "Jūs ARABAI turite laisvą valią skiepytis ar ne, bet jeigu nesiskiepsit tada negalėsite vaikščioti į mokyklas, mečetes, naudotis viešbučiais, atidaryti savo verslo". 

 

  Kita dalis masiškai vakcinuojamų yra visokie puskraujai ir nevisai žydiškos galvos formos ir odos spalvos žydai (panašiai kaip buvo  pas Hitlerį, kuomet nepilnaverčiai arijai neturėjo teisės į savo giminės pratęsimą). Jie tai jau darė ankščiau, kuomet vakcinavo iš Etiopijos repatrijavusias juodaodes žydų moteris, kad jos taptų nevaisingos ir negadintų žydų genofondo.

 

Buvo didelis skandalas, kai visa tai iškilo, bet kaip visada viskas buvo nugesinta. 

 

P.S. Beje, Jeruzalės meras kaip du vandens lašai panašus į Lietuvos banko vadovą Vitą Vasiliauską. Žiūrėkite nuotrauką. Ar atskirsite, kuris vadovauja Jeruzalėje, o kuris Lietuvos banke? 


 

A taip, vos nepamiršau, dėl skiepų pasų. Mano namuose vienas toks jau yra. Mūsų Jorkšyro terjeras, jau 10 metų turi tokį pasą. Jo pasas yra susietas su čipu po oda ir kas kartą kertant sieną ateina veterinorė, patikrina skiepų galiojimą ir specialiu skaitytuvu nuskaito čipą. 


Taip, kad pirmyn į šviesią rytojaus gerovės valstybę ... 

Su meilę ir rūpesčiu

Vladimiras Troščenka