STRAIPSNIAI

2020-12-02. TEISINGUMO KRACHAS
2020-12-02. TEISINGUMO KRACHAS

 

 

TEISINGUMO KRACHAS

 

Lietuvos teismų išsigimimas nieko nebestebina. Kantrybės netekę daugelis Lietuvos piliečių išvyko iš šalies, kiti paprašė politinio prieglobsčio kaimyninėse šalyse, treti persekiojami savos valdžios padedant ,,teisingumo" vykdytojams.  Problemų neišsprendė nei suorganizuota visuomenininkų ,,Bado akcija" po Prezidentūros langais, nei badautojų palapinės prie Seimo ar kitų vyriausybės pastatų.  Piliečiai  ieškantys Tiesos, persekiojami, baudžiami, įkalinami  ar net žudomi, Tai ne tik Garliavos pedofilijos byla - žudikė nusinešusi dešimtis gyvybių. 

 

Be paliovos persekiojamas "Laisvo laikraščio'' Lietuvai vyr. redaktorius A.Drižius.   Guli archyvuose  tūkstančiai bylų ir teisingumu nusivylusių Lietuvos piliečių, kuriose teisingumas apverstas aukštyn kojomis. Jas būtina peržiūrėti, bet kas imsis to darbo? Daugėja skundų tarptautinėms teisingumo institucijoms, bet teisėjams tai nė motais. Už jų nusikaltimus, klaidas ir surašytas nesąmones moka ne jie, o visi Lietuvos piliečiai. Perteklinių kardomųjų priemonių puokšte "apdovanota" ir buvusi Seimo narė Neringa Venckienė, o jos bylos nagrinėjimas visaip vilkinamas.

 Štai paskutinė Vilniaus apylinkės teismo kalėdinė dovana-nutartis Aurimui Drižiui, kurią pasirašė tokia teisėja Ilona Mateikienė. Ji daug ką pasako apie teismų ,,darbą": Paskaitykite (papildoma info) vieną iš teismų ,,nepriekaištingo darbo"  šedevrų.  Tokių šedevrų teismų archyvuose kalnų kalnai.  

 

          Papildoma info